Meskarácsonyi babatakaró

A Meska.hu csapata Meskarácsony akciót hirdetett.
Az eladók felajánlhattak egy, vagy több terméket terméket, amivel megörvendeztetnénk a kórházban gyógyuló kis betegeket és az őket ápoló-gyógyító kórházi személyzetet! 
Ezt a terméket meg is lehet vásárolni, ez esetben nem tárgyi támogatásként, hanem pénzbeli adományként érkezik meg a kedvezményezettekhez. Azok a felajánlások, amelyek nem kelnek el az akció végéig, ajándékként kerülnek a Meskarácsonyfa alá. 

A mi ajándékunk a Meskarácsonyfa alá:





Az eredmény:
"...
December 15-én lezárul a Meskarácsony jótékonysági gyűjtés, így másnaptól december 16-tól megszűnik a meskarácsonyra felajánlott termékek vásárlási lehetősége is, bár a termékeket még január közepéig meg lehet csodálni oldalunkon. ...

Az el nem adott alkotások tárgyadományként, a beteg gyermekek és az őket gyógyítók karácsonyi ajándékaként jutnak - a kedvezményezett Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány közreműködésével - négy kelet-magyarországi kórház gyermekgyógyászati osztályaira. (Bajai Szent Rókus Kórház Gyermekosztálya, Debreceni Gyermekhematológiai Centrum, Miskolci Kórház Gyermek-onkohaematológiai osztálya, valamint a Szegedi Tudományegyetem Gyermekonkológiai osztálya.)

December 17-én a Meska.hu Kft. a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány székhelyén, Debrecenben adja át az adományokat, de a később megérkező adományokat is eljuttatjuk az intézményekhez. A felajánlott alkotások január 15-ig láthatók oldalunkon, és addig él az ajándékokból random válogató ajánló box is az oldal alján.

Karácsony előtt a Remény Alapítvány munkatársaival a következő menetrend szerint keressük föl az intézményeket:

December 17-én szombaton 16.00 órakor a Debreceni Gyermekhematológiai Centrumba,
december 18-án vasárnap 16.30 órakor a Miskolci Kórház Gyermek-onkohaematológiai osztályára,
december 23-án délelőtt a Bajai Szent Rókus Kórház Gyermekosztályára,
december 23-án délután pedig a Szegedi Tudományegyetem Gyermekonkológiai osztályára
látogatunk el.

...
A felajánlott alkotások összértéke elérte az 1,3 millió forintot. Az adományok értékesítéséből befolyó összeg - mintegy 400.000 Ft - a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére elkülönített számlára került. Mindez nélküled nem sikerült volna!

Meskacsapat"






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések